Klangbehandling

Spread the love

Jag slår an mina klangskålar: Klangen vibrerar inuti dig och inuti mig och mellan oss. Det är förunderligt och starkt och jag känner hur, lite i taget, kroppen och sinnet släpper taget. Klangen och dess vibration går inte att motstå, den tar sig fram där det går och utvidgar gränsen för det möjliga. Som vattnet letar den sig fram, mjukt och undfallande och samtidigt sökande och starkt.

Den 15 september 2017 blev jag certifierad klangmassör enligt Peter Hess. 80 timmars utbildning och, för min del, 175 behandlingar, har nu gett önskat resultat.

Klangbehandlingen aktiverar det friska i dig och är djupt avslappnande. Du är påklädd under behandlingen och ligger eventuellt under en filt. Behandlingen passar dig som är stressad, är stel och öm i kroppen eller har svårt att sova. Den passar även dig som vill ta hand om dig, få en stund för dig själv och landa i djup avslappning. Eftersom sinnet får vila kan du även få nya perspektiv på dig själv, hitta lösningen på en fråga du funderat över eller bli klarsynt:se vad som går att påverka eller behöver accepteras. Den passar inte om du har obehandlade hjärtproblem eller har pacemaker. Har du föremål av metall inopererade i kroppen påverkar det din upplevelse. Är du osäker så fråga gärna, kan jag inte svara så konsulterar jag min lärare och återkommer.

  • Läs feedback här.
  • Läs om vibrationers på verkan på vatten Emoto: Vattenboken Boken vänder sig till barn och ungdomar. Låt dig inspireras!
Varmt välkommen till en speciell upplevelse! 

Adress Gamla Stans Mötesrum, Johannesgränd 2, portkod får du vid anmälan!

[maxbutton id=”1″ url=”https://www.boka.se/annasward” ]