Samarbete: Ny grupp för ungdomar 17-30 år

Spread the love

Den här gruppen är för dig som behöver landa djupt i kroppen, kanske släppa orostanker och stress, och vill sätta ord på din verklighet i ett andligt rum. Gruppen kallas Helig andning och ”det är inte andningen själv som är helig, det är vad den påminner oss om och pekar an mot. Något mer som vi i kyrkan kallar för Gud, Anden eller Livgivaren”. *  Du behöver inte vara kristen för att delta, men gärna andligt nyfiken.

Att vara människa idag, i ett samhälle som ofta är inriktat på det yttre och på prestation, är en utmaning för de flesta. Det finns få platser där det är tyst och stilla, där vardagens intryck kan silas och den inre rösten får komma till tals, där tiden står stilla och allt ÄR.

Helig andning är en grupp inom Katarina Kontempel och leds av prästen Are Norrhava tillsammans med Anna Swärd. Kristna tankar möter yogiska tekniker och rummet fylls med vår värme, respekt och närvaro. Du är välkommen med hela dig!

Tid och plats: Allhelgonakyrkan, onsdagar klockan 16.30-17.50. Ingen avgift och det är bara att komma.

Har du fyllt 30 år, eller inte kan på onsdagar,  är du inbjuden 2 söndagar: 28 oktober och 9 december klockan 12-17.30. Samma ram som Helig andning men mer tid, mer stillhet, mer utrymme för egen och gemensam reflektion. Program kommer snart. Avgift 100 kr plus lunch och fika till självkostnadspris (sopplunch och kvällsfika).  Begränsat antal platser: anmälan till are.norrhava@svenskakyrkan.se

* Citatet ovan är hämtat ur ur boken Are Norrhava: Djup tid och tunna ställen