Tyst meditationsgrupp torsdagar

Spread the love

Start 26 augusti kl 19-20. Avgift 75 kr för alla, den som vill får betala mer. Du anmäler dig här och får länk till zoom.

”Du ska avspegla Universums skönhet” följt av ”Du behöver putsa din spegel”.

Det budskapet kom till mig 2010 under en meditation om Kallelse. Psykosyntesterapeuten Will Parfitt guidade och jag upplevde att jag satt på en kamel i öknen under stjärnorna. Mitt inre var mörkt och jag minns att jag tänkte att jag nog ingenting skulle se men att det var ok ändå. Då hörde jag rösten, den som tydligt och klart sa: Du ska avspegla universums skönhet. Men hur då, hann jag tänka och litet vilset undra. Då kom nästa röst: Du behöver putsa din spegel. Det budskapet hjälpte mig att se att det fanns en kallelse, ett syfte i mitt liv, men att jag inte behövde vara färdig, perfekt eller ens förstå hur.

Sedan dess har jag på olika sätt putsat på min spegel. Jag har yogat och mediterat och fått uppleva klangskålarnass helande bortom kropp och tanke. Jag har fått ta emot och jag har fått ge.

Tillsammans: Storheten i gruppen som håller, stöttar och påminner. Gruppen som hjälper oss att växa till det som blir mer än de enskilda delarna. Vill Du vara med?