Yogahelg på Vaviva-gården 7-9 oktober

7-9 oktober har jag bokat VaViVa-gården för en fullmatad yogahelg. Mest Yinyoga men även kundaliniyoga, tystnad och skön samvaro med dig själv, de andra och naturen. Vi blir bjudna på vällagad vegetarisk mat tillagad med kärlek, för att stötta dina inre och yttre processer.

Vi bor på gården som drivs av Christina Liedberg och hennes man Johan Sundberg. Genomtänkt och vackert, ett långsamt byggande pågår för att skapa en verksamhet som håller på lång sikt. se Vaviva

Det finns plats för 10 deltagare i 2 enkelrum, 1 dubbelrum och 2 trebäddsrum. Du kan åka tåg till Sparreholm och blir sedan hämtad med bil mot en lägre avgift.

Avgift: 3 300 kr i enkelrum, 3 000 kr för alla andra. Betala 400 kr i anmälningsavgift till bg 644-4095. Senast den 30 september ska resten av summan vara betald. Skriv Vaviva okt och ditt namn som referens.

Anmälan: skicka ett mail till anna.sward@telia.com. Ange retreat Vaviva, ditt namn, mailadress och mobilnummer samt önskemål om rum. Har du någon allergi berätta det samtidigt.