Hjärtvärmande retreat 15 oktober

dahlior eller pionerDet börjar med hjärtat. Det börjar i hjärtat. Det börjar inifrån dig.

Hjärtvärmande, innerlig yoga och meditation. Urgamla tekniker för att stärka kroppen och sinnet och samtidigt hämta andan. Du får uppleva  kundaliniyogans fokus och klarhet och YinYogans vilande form, där det kan handla om att en stund släppa fokus och vara med allt det som är. Det blir tyst och sjungen meditation samt guidad vila till musik. Dagen inramas av Thich Nath Hanhs texter och poesi, en oändlig källa till visdom.

Thich Nhat Hanh är zenmästare, fredsarbetare, poet, författare och lärare. Han lär ut och lever mindfullness. “Vårt sanna hem är detta ögonblick. Att leva detta ögonblick är ett mirakel. Det är inte att gå på vatten som är det stora miraklet. Miraklet är att gå på den gröna jorden just i detta ögonblick, att glädjas åt friden som finns omkring oss just nu”  Ur boken Vi är redan framme

Tid 9.45-16. Plats Blå Vinden, Tomtebogatan 6 (6A) 6 tr,

Avgift 750 kr. 500 kr om du är pensionär, studerande eller på annat sätt har begränsad ekonomi. Fråga gärna! Det finns 12 platser . Fika ingår men inte lunch.

Anmälan: anmäl till anna.sward@telia.com och betala samtidigt in avgiften till bg 644-4095 (Niyama). Du kan också swisha till 070 2737091. Om du behöver avboka får du tillbaka pengarna utom 200 kr för administration.