Yogaresa till Kreta 18-25 maj 2017

Resan blev av med 9 deltagare, varav 4 damer från Norge. Tack alla! Nästa resa planeras preliminärt till den 17-24 maj 2018.  

Så här såg inbjudan ut:  Jag undrar om Du vill följa med mig på en yogaresa till Kreta 18-25 maj? LendasOasen har fått ett återbud och jag längtar dit!

Lendas är en speciell plats, en stillsam by där vägen tar slut. Sedan gammalt är det en plats för läkedom, för vila och själslig återhämtning och utveckling. Här passar det extra fint att ha en yogavecka eftersom omgivningarna stöttar både programmet och processen, I Lendas är enkelheten lyx, skriver Ann-Sofie Noryd som driver LendasOasen,

Du är välkommen att följa med på den här resan med mig. Morgon och eftermiddag gör vi yoga och mediterar tillsammans, alltid ute i det fria om vindarna och solen tillåter. Före lunch finns också tid avsatt för meditation eller samtal i grupp för den som vill. Utöver det fasta programmet kan du boka avslappnande klangmassage .

Minst 5 personer behövs för att resan ska bli av! Du meddelar intresse till mig senast den 31 januari 2017. Om 5 personer vill resa övergår anmälningarna till Ann-Sofie Noryd med betalning av anmälningsavgift och sedvanliga avbokningsregler. 

Om resan: Pris 7500 kr inklusive

  • yoga och meditation 90 minuter morgon och eftermiddag 5 dagar
  • meditation eller samtal 60 minuter före lunch 5 dagar
  • boende i enkelrum med kylskåp på Hotell Lendas
  • transfer från Kreta Heraklion till Lendas vid rekommenderat flyg
  • 2 middagar med gruppen

Flygresa ingår inte i avgiften. Du bokar själv t ex Vingresor direktflyg. Flygpriset brukar gå ned närmare resan, just nu kostar resan 20 april 1800 kr plus bagage 295 kr medan 18 maj för närvarande har fullpris 3600 kr.

Om yogan: På morgonen före frukost blir det enkel och fokuserande kundaliniyoga. Har du inte provat kundaliniyoga förut kan det hända att du blir överraskad, under en enkel yta döljer sig en mångfald  av tekniker ofta med fokus på andningen. Det är inte svårt men kan vara utmanande och vi tränar mycket på att hitta det som är till hjälp för dig, det som får dig att växa. Eftermiddagens yogaform är YinYoga, som jag ibland vill kalla “meditation i sittande och liggande positioner” eller “vila i livgivande positioner medan jag nyfiket studerar vad som händer i kroppen och sinnet”. Låter det krångligt? Det är det inte! En vanlig kommentar är: vad fort tiden  gick! Följt av- Jag har inte lika ont i ryggen längre, eller Jag sover mycket bättre. 

Ta med en vän, din syster, din dotter. Sprid gärna inbjudan vidare till någon som behöver det här!

Är det för långt att resa till Kreta i maj kan du få uppleva en miniversion av programmet lördagen den 4 februari eller den 11 mars på Blå Vinden vid St Eriksplan i Stockholm. Där finns 12 platser och avgiften är 750 kr för hela dagens program kl 10-16. Du betalar endast 500 kr om du är pensionerad, studerande eller annat.

Ljus och frid i vinterkylan!