Yoga, meditation och klang på Kreta 10-17 okt 2019

Nästa yogaresa till Lendas på södra Kreta blir den 10-17 okt 2019.

Du kan anmäla dig redan nu till LendasOasen

Lendas är en fridfull och enkel by som ligger där vägen tar slut på södra Kreta, sedan väntar havet. Sedan gammalt är det en plats för vila och läkning vilket ger återklang i resans upplägg.  Varje morgon tidigt vandrar vi tyst iväg till en udde vid havet där vi logar och mediterar enligt kundalinitraditionen, före lunch har vi en samling med olika program (toning, meditativ gång, delning mm), på eftermiddagen blir det en längre stund YinYoga som avslutas med Metta meditation (kärleksfull vänlighet). I mellanrummen kan du välja klangmassage för djup avslappning och utveckling, eller bara vara.

Vandring på Klippstranden

Du som är van vid traditionell yogaresa med yoga morgon och kväll och egen tid däremellan får en annorlunda upplevelse! Den här resan har mer karaktär av en retreat med tid avsatt varje dag för fördjupad meditation, reflektion och samtal vid sidan av yogan. Läs mer om orten på www.lendasoasen.se.

Alla delar av programmet är frivilliga, behöver du sova, vila, integrera så gör du det! Klangbehandlingarna fördjupar upplevelsen, reflektionen och integrationen, och har varit ett uppskattat inslag på den tidigare resorna maj 2017 och 2018 .

  • Datum 10-17 oktober 2019
  • Kursavgift 8 500 kr inklusive kurs, boende i eget rum, välkomstmiddag och avslutningsmåltid, transfer från Kreta Heraklion vid rekommenderat flyg.
  • Tillkommer gör din flygresa samt övriga måltider.

Du kan välja till tyst vandring ca 3 timmar med möjlighet till lunch och bad 20€, dramatiserad vandring till templet i byn 10€, klangbehandling 55 minuter 50 € / 2 st 80 €.

Aladdins lampa

Vi bor på Hotel Lendas där du lagar din egen frukost, lunch och middag i det gemensamma köket. Eller så äter du på någon av de små familjedrivna tavernorna. Här en bild från caféet på byns torg. I Lendas finns två små livsmedelsaffärer där du kan handla det nödvändigaste (frukt, grönsaker, ägg, yogurt och ost). Du kan handla olivolja och egenodlade kryddor att ta med hem. I övrigt kan du vila, vandra, bada och titta på havet.