Yogadag blå vinden 13/4 2019

Lördagen den 13 april är du välkommen till en fullmatad yogadag på Blå Vinden. 12 personer får plats i ringen, är Du en av dem?

Tänk retreat, ett tillfälle att dra sig undan från stadens ljud och vardagens plikter. Vi möts på yogamattan och lägger prestige och prestation åt sidan, tränar inre fokus och hittar glädjen, insikterna och förankringen som kommer inifrån.

På förmiddagen går vi en härlig kundaliniyoga-serie för att balansera chakrasystemet, följt av en mantrameditation. Efter lunch följer guidad vila, integrerande yinyoga samt metta- meditation. Du får kompetent och inkännande guidning och kan känna dig trygg med att du inte behöver vara duktig eller färdig för att kunna delta.

Plats: Blå Vinden Tomtebogatan 6, 6 tr

Avgift: 750 kr, 500 kr om du är studerande, senior eller sjukskriven.I avgiften ingår fika, du tar med egen mat att värma eller äta kall.

Anmälan: maila anna12sward@gmail.com. Anmälan är bindande.

Söndagen den 14 aprilfinns 3 olika yinyogaklasser att välja bland. Ta med en eller flera vänner och kom! Är ni ett kompisgäng, möhippa, födelsedagsfirare (min 6 personer) kan ni boka en egen tid! Boka via länken ovan eller maila om du vill boka för en hel grupp. .