Bilder till salu!

Behöver du mer färgglada bilder till ditt hem? Skulle du vilja vakna och det första du ser är en bild som gör dig glad och fyller dig med energi? Längtar du efter att ditt vardagsrum ska vara mer inbjudande och kännas varmt och trivsamt?

Jag målar små och stora bilder, färgglada halvabstrakta skapelser som lever sitt eget liv. Att måla när jag känner mig stressad fungerar oftast inte, då är det bättre att gå en promenad. Inte heller kan jag “tänka fram” en bild, den börjar oftare i att jag får lust att leka med lite rött. Du kan kalla det intuitivt måleri om det behövs en etikett. Jag är fortfarande lika förundrad och tacksam över att ha fått tillgång till den här sidan av mig, den som säger “Jag älskar färg och form“.

Några gånger per år åker jag till Skaparladan på Rådmansö för att måla, fylla på med inspiration och kunskap, gå i skogen och andas.

Jag har en permanent utställning av bilder i mitt hem som även är yogastudio och ateljé. Flera målningar hänger i min lokal i Gamla Stan. Nästa utställning kommer troligen att genomföras online, med inspelning för dig som inte kan vara med på dagen. Du får gärna boka en egen tid för att komma och titta och kanske köpa.

Se gärna mitt konto på instagram artbyannasward

Anmäl dig till mitt Nyhetsbrev Yoga Konst och PoesiLek så får du löpande information om bilder till salu och workshops som du kan delta i. Som tack för hjälpen får du en meditation på pdf att ladda ned (med ett av mina konstverk).