Vill du hålla kurs på helgen?

1 maj 2017 tog jag över Gamla Stans Mötesrum, en centralt belägen lokal där du som är terapeut eller coach är välkommen att hyra en eller flera dagar per vecka. Vi som arbetar här idag är bland annat samtalsterapeuter i psykosyntes, ger klangmassage enligt Peter Hess ®, arbetar med stress och hälsa. bild- och symbolterapi, gestaltterapi, kbt,  jungiansk analys, energibehandling och rosenmetoden (från 1/10-2019). 

Lokalerna är tyst och fridfulla, och intentionen är att både du och dina klienter/patienter ska kunna andas ut när ni går in genom dörren. Lunchrummet är också väntrum för den som kommer på besök. 

Hela lokalen är uthyrd från den 15/11- 2019. Erfarenheten säger att det är bra att göra en intresseanmälan ifall något blir ledigt. 

Hyran faktureras 3 månader i förskott. Ditt första kontrakt löper 9 månader, efter det är uppsägningstiden ömsesidigt 3 månader. 

Söker du en kurs- eller möteslokal på helgen? Kontakta gärna mig! 

Lokalen består av två rum, ca 20 respektive 10 kvadrat. Det finns plats för 8-10 personer på stolar eller med bord i det större tumme, samt två behandlingsbänkar för dig som vill hålla demonstrationsbehandling eller kurs. Helghyran är 1800 kr per dag eller 3000 kr för hela helgen. Hyran är momsbefriad. 

Bokningsregler/ avbokning:

  • Kostnadsfritt upp till 4 (fyra) veckor innan bokat datum.
  • Avbokning 3 veckor innan bokat datum debiteras med 50 % av hyrespriset
  • avbokning 2 veckor innan debiteras med 75% av hyrespriset
  • avbokning mindre än 2 veckor innan debiteras med hela hyrespriset.

Uthyrda helger våren 2020:

  • 15-16/2
  • 21-22/3

Gamla Stans Mötesrum syfte är att vara en trygg mötesplats för dig som vill utvecklas som människa, privat och i ditt yrkesliv.

Adress Johannesgränd 2 nb, mellan Österlånggatan och Skeppsbron. Se karta 

Samtals- och grupprum ca 20 kvm.
Samtals-behandlingsrum ca 10 kvm

Yoga, klang och samtal