Kreativa samtal

  • Om bara den inre kritikern inte var så kritisk…
  • Om jag bara kunde hitta min egen stil…
  • Om jag bara kunde lära mig när bilden/ texten/ verket är klart…
  • Om bara…..

Du kan säkert hitta dina egna OM BARA. Allt det som gör att du tvivlar, grubblar och kanske till och med slänger det du skapat. Inte vill visa någon av rädslan för kritik, eller lägger oändligt många timmar för att uppnå det perfekta resultatet oavsett om det du skapar är på jobbet eller något du gör för din egen skull.

Din kreativitet är en resurs, kanske är det den viktigaste delen av din personlighet, den som kommer att fortsätta ta dig i riktning mot ett mer meningsfullt liv.

Under samtalen kommer vi att titta på vad som står i vägen för dig och hitta (kreativa) sätt att komma runt eller hoppa över hindren. Du kommer att få möta din inre kritiker, den rösten som gärna talar om vad som är fel och fult och vad alla andra kan göra bättre. “Hur har den varit till hjälp?” kan kännas som en provocerande fråga och kan leda till nya insikter och förhållningssätt. “Hur har den hindrat dig?” vet du troligen mer om och det kan vara bra att synliggöra.

Jag guidar med kraftfulla frågor och vi kan göra praktiska övningar med papper, färg och pennor om det är vad som behövs för att du ska se klarare på din situation, komma igång eller komma vidare.

Paketpris 5 ggr 55 min 3500 kr, 1 ggr 750 kr. Boka ditt första samtal i kalendern nedan. Vill du prata med mig innan du bestämmer dig kan du boka 30 min utan kostnad.