Måleri och stickat

Måleri akrylfärg på duk
Fantasiblommor 40×40 cm Såld maj 2019

Bilder och färger kommer ibland till mig när jag är ute och går och när jag mediterar, ibland visar de sig först när jag målat en timme eller två utan att veta vad det ska bli. Så var det med den här bilden. Jag målar i akryl på bomullsduk och papper och är fortfarande lika förundrad och tacksam över vad som vill bli till.

Jag har en permanent utställning av bilder i mitt hem som också är yogastudio och ateljé. Nästa utställning planeras till våren 2020. Det finns små bilder med ord av Thich Nhat Hanh, de kan du beställa även med annan text. Se gärna mitt konto på instagram annayogaoch samtal

Handstickade schalar
Handstickade schalar i silke och baby alpacka. Färgerna här är silvergrå, natur och mullvad.

Varje varv är en meditation, all glädje och sorg, maktlöshet och förundran finns med i schalarna som långsamt växer fram i mina händer. Garnet består av 30 % mullbärssilke och 70 % baby alpacka och kommer från Peru.

Färdiga för leverans 1 december 2019 är 1 naturfärgad och 1 svart, båda den större storleken. Du kan beställa din egen, räkna då med ca 8 veckors leveranstid.

Storlek 220 x 95 cm pris 1 450 kr, 160 x 70 cm pris 950 kr. Frakt tillkommer om du inte vill hämta på söder eller i Gamla Stan. Vikt 150 g, den mindre ca 100 g.

Handstickad schal i färgen kamel
Kamel, natur och blå: alla vackra på sitt sätt.

Yoga, klang och samtal