Måleri

Bilder och färger kommer till mig när jag är ute och går och när jag mediterar, ibland visar de sig först när jag målat en timme eller två utan att veta vad det ska bli, andra gånger tar det längre tid för mig att förstå vad bilden vill. Jag målar i akryl på bomullsduk och papper och är fortfarande lika förundrad och tacksam över att ha fått tillgång till den här sidan av mig, den som säger Jag älskar färg och form.

Några gånger per år åker jag till Skaparladan på Rådmansö för att måla, fylla på med inspiration och kunskap, gå i skogen och andas.

Jag har en permanent utställning av bilder i mitt hem som också är yogastudio och ateljé. Nästa utställning planerades till oktober 2020 men kommer troligen att genomföras online, med inspelning för dig som inte kan vara med på dagen. Mina bilder är färgrika och med abstrakta motiv. Ett tag målade jag mest Mandalabilder, gärna variationer av Flower of Life. I augusti och september var poeten Hafiz, med dikter ur boken I heard God laughing, min viktigaste källa till inspiration, sedan följde en serie med meditationsbilder, på duk och papper (10×15 cm).

Se gärna mitt konto på instagram annayogaoch samtal