Mindfulness måleri

Spread the love
Dragspelsbok aug 2021. På bilden min syster och syskonbarn.

Det börjar med ett stort vitt tomt papper!

Efter två timmar har du en färdig dragspelsbok, kanske färgglad som de min syster och syskonbarn visar på bilden, eller så ser den ut på ett helt annat sätt. Jag brukar fortsätta med boken: göra collage, måla mönster eller skriva in citat och dikter, möjligheter är oändliga och dina att upptäcka!

Det finns akvarellkritor, akrylfärg, olika verktyg och saker som du kanske inte är van att måla med. Jag kommer inte att lära ut hur man målar, däremot kommer jag att guida till ett intuitivt, mer lekfullt förhållningssätt.

Vi arbetar i flera steg, reflekterar och delar erfarenheter. Vad blir du nyfiken på? Vad händer när det blev stopp? Vad blir du inspirerad av? Vad säger den inre kritikern och hur kan du bemöta det?

Är du ovan vid att måla och har tankar om att du inte kan så börja gärna med workshopen Måla tillsammans.

Mindful Måleri: Måla Tillsammans

För dig som vill hitta (tillbaka) till nyfikenhet och glädje med färg och form. Jag guidar en process i flera steg där vi delar erfarenheter och reflekterar över behov och längtan. En del sker i det yttre på pappret, en del sker inuti dig. Redskapen och det vi målar på är enkla, sådant som du kan bli inspirerad att fortsätta med hemma.

Mindful Måleri: Färgblandningar och mönster

Under planering: Vi kommer att blanda färger och leka med harmoni och kontraster, använda verktyg och material för att skapa avtryck på våra papper. Även i den här workshopen får livet ta plats samtidigt som vi utforskar vad som skänker dig glädje och hur du kan göra mer av det. Anmäla gärna förhandsintresse!

Tid 2 timmar och en kvart Max 4 personer per grupp

Avgift 450 kr per person, studerande och seniorer 350 kr inklusive material.

Plats Gamla Stans Mötesrum Johannesgränd 2

Kommande datum Dragspelsbok: fre 8/10 kl 14-16.15, lör 23/10 kl 14-16.15, lör 13/11 kl 11-13.15. Kommande datum Måla tillsammans: lör 18/9 kl 14-16.15, lör 2/10 kl 10-12.15. Är ni en familj eller vänner som vill måla tillsammans så går det att ordna .

Har du behov av en helt egen stund? Arbeta mer terapeutiskt? Avgift 600 kr/ timme, 90 min 800 kr.

Anmälan senast 2 dagar innan. Avbokning senast kvällen innan!

Är du nyfiken på att använda ord för att leka, utforska och skapa? Läs på sidan PoesiLek Mindful Poetry