Anna Swärd

Min dröm och min intention är att bidra till inre frid  och fred i vårt samhälle. Jag vill göra det genom att  dela med mig av förhållningssätt, verktyg och annat som hjälper mig att vara en levande, medkännande människa. Till hemsida

Yogan hjälper mig  att ta hand om den fysiska kroppen och för att träna på att ta en djup kontakt inåt. Där finns stillheten och kraften och jag får syn på vad som är sant och meningsfullt för mig; tillit, medkänsla, öppenhet, acceptans, nyfikenhet och frihet. Yoga innebär också att  träna på meditation där allt i mitt sinne, det medvetna och det omedvetna, blir synligt.

Klang och vibration (klangmassage) ger en djup avslappning i kropp och själ. Gamla och nya kroppsliga spänningar släpper och det börjar inuti dig. Klangerna är vackra och vibrationerna tar sig fram på ett förunderligt sätt, som vattnet som urholkar stenen. Det går inte att förstå men det kan upplevas. Upplevelsen, som kan beskrivas som oändligt fridfull,  stannar kvar över tid och blir en del av dig. 

I samtalet sätter  vi ord på, reflekterar över och förstår det vi upplever. Jag guidar, stöttar och vägleder med kraftfulla frågor och tar gärna med kroppen som referenspunkt, det logiska tänkandet är bara en del av helheten. Vi börjar i Här och Nu.  

Sedan den 1 maj 2017 driver jag Gamla Stans Mötesrum. Två härliga rum med plats för möten, samtal och behandlingar.  Helgerna är lediga för dig som vill hålla kurs eller möten. Hör av dig om du är intresserad av att komma och titta. Lokalerna är fridfulla, en oas i staden.

Företag: Jag håller också gärna kortare workshops för företag “Landa i kroppen för klarhet i knoppen”  samt “PoesiLek” mindfull närvaro med hjälp av ord, språk och fantasi. Kontakta mig för offert och program.

Du kan maila anna12sward@gmail.com eller ringa 070 27 37 091.

Här kan du se mina utbildningar.