Anna Swärd

Yoga, klang och samtal: enkelt och kraftfullt.Till hemsida

Yogan hjälper mig  att ta hand om den fysiska kroppen och för att träna på att ta en djup kontakt inåt. Där finns stillheten och kraften och jag får syn på vad som är sant och meningsfullt för mig; tillit, medkänsla, öppenhet, acceptans, nyfikenhet och frihet. Yoga innebär också att  träna på meditation där allt i mitt sinne, det medvetna och det omedvetna, blir synligt.

Klang och vibration (klangmassage) ger en djup avslappning i kropp och själ. Gamla och nya kroppsliga spänningar släpper och det börjar inuti dig. Klangerna är vackra och vibrationerna tar sig fram på ett förunderligt sätt, som vattnet som urholkar stenen. Det går inte att förstå men det kan upplevas. Upplevelsen, som kan beskrivas som oändligt fridfull,  stannar kvar över tid och blir en del av dig. 

samtalet sätter  vi ord på, reflekterar över och förstår det vi upplever. Jag guidar, stöttar och vägleder med kraftfulla frågor och tar gärna med kroppen som referenspunkt, det logiska tänkandet är bara en del av helheten. Vi börjar i Här och Nu.  

Jag tycker om att lära mig nya saker, om mig själv och andra, och jag kan lägga ned mycket tid och energi när något känns meningsfullt. Hösten 2016 gick jag en vidareutbildning i ACT för att öka min förmåga att vara till stöd för dig som vill utvecklas. ACT avser Acceptance commitement theory. Våren 2019 kompletterar jag med Motiverande samtal, MI, för att kunna vara ett tydligare stöd för dig som vill etablera nya, välgörande vanor och beteenden.

Utmaningar, glädjeämnen och sorger: allt har sin egen tid. Idag har jag flera verktyg som hjälpt mig att utvecklas som människa och som jag med glädje delar med dig.

Sedan den 1 maj 2017 driver jag Gamla Stans Mötesrum. Två härliga rum med plats för möten, samtal och behandlingar. Ledigt från 1 september: fredagar  kl 8-21 hyra 2 400 kr/ månad. Hör av dig om du är intresserad av att komma och titta.  Helgerna är lediga för dig som vill hålla kurs eller möten. Lokalerna är fridfulla, en oas i staden.

Företag: Jag håller också gärna kortare workshops för företag “Landa i kroppen för klarhet i knoppen” Yogiska verktyg för ökad närvaro. samtPoesiLek” mindfull närvaro med hjälp av ord, språk och fantasi. Kontakta mig för offert och program.

Du kan maila anna12sward@gmail.com eller ringa 070 27 37 091.

Här kan du se mina utbildningar.

Yoga, klang och samtal