Samtal och behandlingar

Min intention är att möta dig där Du är och hjälpa dig att utforska ditt nuläge, dina resurser, din längtan och vad det är som hindrar dig.

I det mötet har jag med mig integrerad kunskap om kropp, sinne och själ, hur de fungerar och samspelar. Jag har stor respekt för den mänskliga erfarenheten och arbetar alltid utforskande. Kreativitet, oavsett det är i form av matlagning, trädgårdsarbete eller måleri och poesi, är en viktig ingång i allt jag gör.

Samtal och behandlingar som du kan boka:

  1. Klangmassage
  2. Här och Nu samtal
  3. Konstcoaching (Åter) Finn din kreativitet

Prislista:

  • Samtal 55 min 750 kr, 75 min 900 kr (live eller zoom)
  • Reducerat pris studerande, senior: 55 min 550 kr
  • Klangmassage 55 min 750 kr, 75 min 850 kr (längre samtal)
  • Reducerat pris studerande, senior 550 kr 55 min 550 kr.
  • Paketpris finns!

Klangmassage

Klangbehandlingen är djupt avslappnande och passar dig som är stressad, är stel och öm i kroppen eller har svårt att sova. Den passar även dig som vill ta hand om dig, få en stund för dig själv och landa i en känsla av välbefinnande. Eftersom sinnet får vila kan du även få nya perspektiv på dig själv, hitta lösningen på en fråga du funderat över eller bli mer klarsynt: se vad som går att påverka eller behöver accepteras. Klangbehandling gör dig inte till en ny person, men det som redan finns där, dina resurser, kan bli mer tillgängligt. Flera klienter berättar att deras röst fått en ny klang, att den håller och bär. Orden klingar sant och de känner en självklarhet, det vi kan kalla pondus. Andra upplever sig som mindre påverkade av sin omgivning på ett positivt sätt, den inre rösten har blivit starkare. Rätt och fel kanske inte längre känns lika viktigt som att mötas och finna det som fungerar och leder framåt.

Poetisk beskrivning: Jag slår an mina klangskålar: Klangen vibrerar inuti dig och inuti mig och mellan oss. Det är förunderligt och starkt och jag känner hur, lite i taget, kroppen och sinnet släpper taget. Klangen och dess vibration går inte att motstå, den tar sig fram där det går och utvidgar gränsen för det möjliga. Som vattnet letar den sig fram, mjukt och undfallande och samtidigt sökande och starkt.

Mindre poetiska fakta: Du är fullt påklädd under behandlingen och ligger eventuellt under en filt för att underlätta avslappningen. Skålarna vilar på din kropp och ibland håller jag dem i luften medan jag spelar. Första gången gör jag en standardserie sedan anpassar jag efter dina behov, fysiska mentala eller andliga.