YinYoga: innerlighet och medkänsla 11 mars

YinYogans tystnad och stillhet varvas med mantrameditation och inquiry. I centrum står upplevelsen av att vara människa med kropp, själ och ett varmt, levande hjärta. Det här är en dag för dig som vill ta hand om dig, gå djupare i kropp och sinne, få syn på och kanske släppa något som inte längre fungerar. Du får träna på att lyssna till vad du behöver, upptäcka när du behöver vila eller när du kan utvidga dina ramar. Bli medveten om när du dömer och kritiserar dig själv och även upptäcka hur allt kan förändras med självmedkänsla. Det du tränar i yogan tar Du med dig ut i verkligheten, det är där vi möter våra älskade, våra vänner, det vi tycker om och det vi inte uppskattar alls.Det är då vi behöver kunna vara kvar i närvaro, i medkänsla med oss själva och varandra.

Praktisk information:

  • Lördagen den 11 mars kl 9.45- 16
  • Adress Blå Vinden Tomtebogatan 6 (6A, 6 tr). Du får portkod vid anmälan.
  • 750 kr för hela dagen inklusive fika, 500 kr om du är studerande, sjukskriven, pensionerad eller annat. Fråga gärna!
  • Anmäl dig omgående till anna.sward@telia.com eller genom att skicka sms till 070 2737091.
  • 12 platser: mattor, kuddar och filtar finns.
  • Betala med kort, kontant eller swish till 070 2737091.
  • Anmälan är bindande. Om du anmält dig och inte kommer får du betala 400 kr.

Varmt Välkommen till en dag för hela dig!

Öppen klass: Klockan 16.30-18 kan Du komma som inte kan eller vill vara med hela dagen. 200 kr per person, det finns 12 platser. Ta med en vän eller din partner och yoga tillsammans…

För dig som inte provat YinYoga: Meditation i sittande och liggande positioner är en talande beskrivning. De första gångerna kanske du fokuserar mest på att hitta in i ställningarna för att senare gå in i ett mer meditativt tillstånd.  Många upplever YinYoga som mycket vilsamt och att tiden går fort, att man blir mer flexibel utan att ha gjort något. En del blir pigga efteråt och “rensar garderober“, andra känner att de behöver vila och gå långsamt. “Jag känner mig mjuk och stark samtidigt” var det en yogini som delade. Vad blir det för dig? Kom och prova!