Yoga i Katarina församling / live och digitalt

Höstens yoga i samarbete med Katarina församling fortsätter, med nödvändiga anpassningar till hälsoläget i Stockholm.

Ny grupp: tisdag kl 9.30-10.45 digitalt via zoom. Start 1 september

Tisdag kl 18-19.20 digitalt från den 23 november. (ord Franciskussalen)

Onsdag kl 9.30-10.45 utanför Allhelgonakyrkan. Kläder efter väder, skicka ett sms på morgonen om du är osäker. Kom om du är frisk!

Avgift hösten 2020:

  • terminskort 16 ggr 1100 kr (red pris 800 kr)
  • 10 kort 800 kr (red pris 600 kr)
  • 5 kort 500 kr (red pris 350 kr)
  • Drop in 100 kr (70 kr red pris).
  • Samma avgift och kort gäller live och digitalt.

Digitalt via zoom. Yogan är alltför viktig och värdefull för att pausa. Du kan sitta hemma, på landet, på jobbet. Det du behöver är en hyfsat stabil internetuppkoppling, och en mediaplatta, smartphone eller liknande. I nästa steg kommer jag att spela in en serie som du kan göra vid valfri tid.

Gör så här: maila anna12sward@gmail.com så får du en inbjudan med en länk tillbaka. Kontakta mig om du behöver hjälp med inloggning etc.

Första gången du ska vara med klickar du på länken i mailet, zoom kommer då att laddas ned till dig. Behöver du extra hjälp finns fina instruktionsfilmer på www.zoom.us. Lycka till!

Obs! För dig som deltar drop in kostar det 100 kr / gång som du betalar via swish. 70 kr red pris för senior, studerande, sjukskriven.

Bild Gunilla Bengtsson
Bild Katarina kyrka Gunilla Bengtsson

Vi öppnar oss för de kvalitéer som kyrkorummet tillför yogan och meditationen, det är en upplevelse bortom orden som bara kan upplevas.   

Kundaliniyoga är en enkel och kraftfull yogaform som leder till en djup inre kontakt och mer närvaro. Yogan hjälper dig att möta livet med ett öppet sinne och ett öppet hjärta. Yoga leder till självinsikt, du får träna på att släppa taget om det som inte längre är till hjälp och öppna för det som läker och gör ditt liv meningsfullt.  Kundaliniyoga arbetar med hela dig: fysiskt, emotionellt och andligt.

Yogan arrangeras i samarbete med  Katarina församling.

Korten gäller den termin du köper och det går bra att börja när det passar dig.

Sagt om yogan i kyrkan:

“Att få sitta på yogamattan och omslutas av det vackra kyrkorummet, känna solen strila in genom de höga fönstren, och uppleva Annas trygga vägledning i yogan i denna atmosfär, är magiskt.”

“Att praktisera kundaliniyoga i kyrkorummet är är som att två enheter blir ett. Hand i handske finns ett uttryck som heter.  En mer levande hand som gör även handsken levande är den bild som uppstår av upplevelsen. Anna är den person som får detta att hända.

Ett möte med Gud- i och med mig själv, min kropp-ande och själ, under Annas ledning blir jämförbart med en Allhelgonamässa- när den berör som mest. Under ytan- genom ytan  och ut i Rummet. Väl mottagen i kärlek” 

“Anna leder yogan med en lätthet och självklarhet som smittar av sig på mig som deltagare. Jag landar i mig själv och min kropp, öppnar upp och tar emot det jag behöver. Morgonyogan i kyrkan är för mig den finast tänkbara starten på dagen.”

Ett yogapass kan se ut så här: Intoning med mantrat Ong Namo Guru Dev Namo, andningsövning, kriya (en serie övningar med ett syfte t.ex öka cirkulation i ryggraden, öppna ditt hjärta, balansera chakrasystemet, motverka stress och läka utbrändhet).  Kriyan följs av en meditation, den kan vara tyst eller sjungen. Till sist tonar vi ut med mantrat Sat Nam.