Yoga


“Vi bugar inför den oändliga visdomen. Vi bugar inför den subtila inre läraren. Vi bugar inför den aspekt som tar oss från mörker till ljus.”

Kan Du vila i den visdomen? Kan Du träna på att lyssna inåt till den visa lärare som vet vad som är viktigt och värdefullt i ditt liv? Som vet vad Du behöver, i varje stund, i varje nu? Andetag för andetag.

Så här inleder jag ofta mina yogaklasser och det kommer jag att göra så länge som just de orden känns sanna och meningsfulla.

Med mig kan du utöva kundaliniyoga och YinYoga. I kundaliniyogan tränar vi fokus och att bygga inre styrka: vi använder serier med olika syften, integrerade andningsövningar och olika typer av meditationer, tysta eller tonade med mantra. I YinYogan stannar och vilar vi i sittande och liggande positioner, 3-5 minuter eller mer, tränar på att låta jordens dragningskraft ta oss vidare. På ett kroppsligt plan är det vår bindvävnad som aktiveras och blir flexiblare, det kan kännas oskönt i stunden och som en befrielse  efteråt.  Mentalt släpper vi fokus och tränar på acceptans- att öppna upp och ta emot alla förnimmelser i kroppen och alla våra tankar och känslor. Vi tränar på att inte prestera och på att vara mer än att göra.

I vanliga fall, när det inte är pandemi,  ordnar jag retreater, yogadagar och yogaresor själv och tillsammans med kollegor. Sist men inte minst erbjuder jag individuellt träning (PT).

Anna Juli 2015

Kundalini Lotus

YinYoga Hemma 2020
En kväll i veckan är det YinYogaHemma hos mig för dig som vill gå lite djupare in i yogan i en liten grupp. Jag har begränsat antalet till 3 deltagare pga pandemin och är i startgroparna för att spela in digitalt. Mattor, bolster och kuddar finns att låna.  

Fasta tider måndag klockan 18.30-20. Du betalar 190 kr per gång, 170 kr om du är studerande eller pensionär.  Klippkort finns (5 ggr 850 kr/ 750 kr) Fri avbokning till kl 12 samma dag för kvällsklass.

Ring/ skicka sms till 070 2737 091 eller maila annasward@telia.com för att boka plats och om Du vill veta mer. Välkommen!

Om mig:

Jag är internationellt certifierad kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan sedan maj 2012 och YinYoga-lärare sedan april 2015. Att yoga är för mig ett sätt att kontinuerligt stanna upp, reflektera, ladda batterierna och fylla på.