Yoga


“Vi bugar inför den oändliga visdomen. Vi bugar inför den subtila inre läraren. Vi bugar inför den aspekt som tar oss från mörker till ljus.”

Kan Du vila i den visdomen? Kan Du träna på att lyssna inåt till den visa lärare som vet vad som är viktigt och värdefullt i ditt liv? Som vet vad Du behöver, i varje stund, i varje nu? Andetag för andetag.

Så här inleder jag ofta mina yogaklasser och det kommer jag att göra så länge som just de orden känns sanna och meningsfulla.

Med mig kan du utöva kundaliniyoga och YinYoga. I kundaliniyogan tränar vi fokus och att bygga inre styrka: vi använder serier med olika syften, integrerade andningsövningar och olika typer av meditationer, tysta eller tonade med mantra. I YinYogan stannar och vilar vi i sittande och liggande positioner, 3-5 minuter eller mer, tränar på att låta jordens dragningskraft ta oss vidare. På ett kroppsligt plan är det vår bindvävnad som aktiveras och blir flexiblare, det kan kännas oskönt i stunden och som en befrielse  efteråt.  Mentalt släpper vi fokus och tränar på acceptans- att öppna upp och ta emot alla förnimmelser i kroppen och alla våra tankar och känslor. Vi tränar på att inte prestera och på att vara mer än att göra.

Jag leder yogaklasser på Löparboxen i Hammarby Sjöstad, hos naprapaterna FormaStockholm, i  Katarina församling och hemma i mittvardagsrum.  Jag ordnar retreater, yogadagar och yogaresor själv och tillsammans med kollegor. Sist men inte minst erbjuder jag individuellt träning (PT).

Endagsretreater:  Yinyoga Blå Vinden våren 2019.  Blå Vinden är en vacker, oregelbunden lokal under takåsarna vid St Eriksplan. Boka redan nu lördagarna den 16 mars och den 13 april.

Anna Juli 2015
Kundalini Lotus

YinYoga Hemma våren 2019

Flera dagar i veckan är det YogaHemma hos mig för dig som vill gå lite djupare in i yogan i en liten grupp. Det finns 3-6 platser så du behöver anmäla dig. Mattor, bolster och kuddar finns.

Fasta tider måndag klockan 18.30-20, tisdag kl 10-11.30 och torsdag kl 18.00-19.30. Du betalar 170 kr per gång, 150 kr om du är studerande eller pensionär.  Fri avbokning till kl 12 samma dag för kvällsklass, senast kl 19 kvällen innan för klass kl 10.

Ring/ skicka sms till 070 2737 091 eller maila annasward@telia.com för att boka plats och om Du vill veta mer. Välkommen!

Om mig:

Jag är internationellt certifierad kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan sedan maj 2012 och YinYoga-lärare sedan april 2015. Att yoga är för mig ett sätt att kontinuerligt stanna upp, reflektera, ladda batterierna och fylla på.

Yoga, klang och samtal